03 Σεπτεμβρίου 2020
ICBS-ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: Νέος Πρόεδρος αναλαμβάνει ο καθηγητής Σπύρος Βλιάμος

ICBS-ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: Νέος Πρόεδρος αναλαμβάνει ο καθηγητής Σπύρος Βλιάμος

Το ICBS ολοκλήρωσε ριζική οργανωτική αναδιάρθρωση και ενισχύει το Μετοχικό και το Διοικητικό σχήμα στην Αθήνα, εγκαινιάζοντας μια νέα Εποχή, με βασικό γνώμονα την Ακαδημαϊκή Αριστεία

Αθήνα, 3 Σεπτεμβρίου 2020. Ο Σπύρος Βλιάμος, Ομότιμος Καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας και Επιχειρηματικότητας του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών είναι ο νέος Πρόεδρος Δ.Σ. στο ICBS – ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.

Το ICBS, με παρουσία 43 ετών και περισσότερους από 10.000 αποφοίτους ολοκλήρωσε πρόσφατα, μετά από πολύμηνο σχεδιασμό, μια ριζική αναδιάρθρωση και ενισχύει το Μετοχικό και το Διοικητικό σχήμα στην Αθήνα, εγκαινιάζοντας μια νέα Εποχή, με βασικό γνώμονα την Ακαδημαϊκή Αριστεία και στόχο την συνέχιση της δυναμικής ανάπτυξης, στο πλαίσιο νέων και αναδυόμενων προκλήσεων.

Ο κύριος Ρήγας Τζελέπογλου, Πρόεδρος του Ομίλου ICBS δήλωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς η αποδοχή της πρότασής μας, από τον καθηγητή κύριο Σπύρο Βλιάμο να αναλάβει καθήκοντα, ως Πρόεδρος του Δ.Σ. στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ και θα είμαστε πάντα αρωγοί των προσπάθειών του για συνεχή βελτίωση. Οι γνώσεις του και η πολύτιμη εμπειρία του στον Ακαδημαϊκό χώρο συνάδουν απολύτως με τους στόχους μας. Η συμφωνία μας με τον κύριο Βλιάμο αποτελεί την πρώτη από μια σειρά ενεργειών, οι οποίες εντάσσονται στο 5ετές Σχέδιο μας για μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ICBS. Το ICBS μετασχηματίζεται σε ένα σύγχρονο Εκπαιδευτικό ίδρυμα με γνώμονα την Ακαδημαϊκή Αριστεία και την παροχή σπουδών Ευρωπαϊκού επιπέδου. Σε αυτό το πλαίσιο σύντομα θα ανακοινωθούν νέες συνεργασίες σε επίπεδο Ανθρώπινου Δυναμικού, νέες στρατηγικές συνεργασίες και νέα προγράμματα σπουδών.»

spyros-vliamos.jpg

Ο κύριος Σπύρος Βλιάμος διετέλεσε μέχρι τον Μάρτιο του 2020 Κοσμήτωρ της Σχολής Οικονομικών, Διοίκησης και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, ενώ στο παρελθόν υπήρξε μέλος της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Καθηγητής και Πρόεδρος των Τμημάτων (α) Οικονομικής Επιστήμης και (β) Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης. Έχει διατελέσει επίσης Επισκέπτης Καθηγητής στο Μεταπτυχιακό Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών Επιστημών στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Nagoya στην Ιαπωνία, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Πράγας και στο Πανεπιστήμιο Dauphine στο Παρίσι.

Πέρα από τις θέσεις του στον κλάδο της Εκπαίδευσης ο κύριος Βλιάμος έχει υπηρετήσει σε διάφορες επιτελικές θέσεις στο Δημόσιο, όπως μεταξύ άλλων ως Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων στο Ελληνικό Υπουργείο Απασχόλησης, Σύμβουλος Διοικήσεως της Ελληνικής Τράπεζας Βιομηχανικής Αναπτύξεως, Διευθυντής του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης. Υπήρξε επίσης μέλος του ΔΣ του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών και του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος.

Από τον Μάιο 2020 με απόφαση του Πρωθυπουργού (ΦΕΚ 353/9 Μαΐου 2020 τ. ΥΟΔΔ) διορίστηκε μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης Ποιότητας της Νομο-Παρασκευαστικής Διαδικασίας της Βουλής των Ελλήνων.

Το ICBS είναι το #1 Κολέγιο για Επιχειρησιακές σπουδές, διατηρώντας από το 1977, σταθερή την απόφασή του, να προσφέρει προγράμματα Σπουδών αποκλειστικά στον χώρο του Management, σε συνεργασία με κορυφαία Βρετανικά πανεπιστήμια. Σήμερα, τα 3 Κολέγια, στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και στην Λάρισα προσφέρουν 5 προπτυχιακά (Bachelors) και 19 μεταπτυχιακά (Masters & MBA), του Πανεπιστημίου του Winchester, στις πιο σύγχρονες εξειδικεύσεις όπως Marketing, Human resources, Logistics, Λογιστική, Banking και Χρηματοοικονομικά, Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, Διοίκηση στο Δημόσιο τομέα, Διοίκηση Μονάδων Υγείας, 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ICBS-ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, στο 210 2114671 ή στο icbs-abs@icbs.gr

Διαβάστε ακόμα

Εγγραφείτε στο