Ακαδημία Basket

1Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ICBS ΓΙΑ ΤΟ 2023-2024, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 11:00, ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ.

Ο Σεπτέμβριος δεν είναι μόνο ο μήνας της επιστροφής στις σχολικές αίθουσες αλλά και αυτός της επανόδου για τους μικρούς φίλους του αθλήματος στα γήπεδα του μπάσκετ.

Η ακαδημία μπάσκετ του ICBS είναι εδώ ακριβώς για αυτό τον λόγο και θα λειτουργήσει για άλλη μια χρονιά, πλήρως ανανεωμένη και έτοιμη να υποδεχθεί όσα μικρά παιδιά αγαπούν το μπάσκετ και ονειρεύονται μια μέρα τον εαυτό τους ως τον επόμενο Διαμαντίδη, Κακιούζη ή Σπανούλη! Έχουν μάλιστα κάθε λόγο να το κάνουν, πολύ απλά διότι ακόμα και οι μεγάλοι αυτοί άσοι μέσα από τις ακαδημίες μπάσκετ της γειτονιάς τους έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο και έλαβαν τις κατάλληλες βάσεις για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Με πλήρες τεχνικό και επιστημονικό team, και με την εμπειρία και την οργάνωση που το διακρίνει στην 20χρονη ιστορία του στο χώρο του μπάσκετ, το ICBS προσφέρει ανεπιφύλακτα αυτή τη δυνατότητα. Υπεύθυνος της ακαδημίας Basket του ICBS είναι ο κ. Δημήτρης Καραμιχάλης, πλαισιωμένος από ένα team ικανότατο και πρόθυμο να δουλέψει με τα μικρά παιδιά, ώστε αυτά να αγαπήσουν το άθλημα!

Τι είναι αλήθεια αυτό, όμως, που ξεχωρίζει την ακαδημία μπάσκετ του ICBS και την καθιστά ιδανική για κάθε νεαρό μπασκετμπολίστα;

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ


1. Ένα υπερσύγχρονο κλιματιζόμενο γυμναστήριο με αποδυτήρια, ιατρείο και αίθουσα βαρών, πραγματικό "στολίδι" του μπάσκετ της πόλης.

2. Οι προπονήσεις γίνονται με την επίβλεψη τεχνικού team.

3. Τα παιδιά χωρίζονται σε γκρουπ με βάση ηλικία και ικανότητες και θα παίζουν μεταξύ τους όλη τη χρονιά τουρνουά και αγώνες με διαιτητές και χρονόμετρο, καθώς και τουρνουά με άλλες ομάδες αποκτώντας σημαντικές εμπειρίες.

4. Δωρεάν χρήση του γηπέδου ποδοσφαίρου 5x5 και του γηπέδου τένις από τους αθλητές και τους γονείς τους.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΘΛΗΣΗΣ


1. Προπονήσεις και αγώνες κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωΐ στο κλειστό Γυμναστήριο της Σχολής.

2. Διασκέδαση και χαλάρωση με ποδόσφαιρο 5x5 στο γήπεδο της Σχολής βάσει προγράμματος που θα καταρτιστεί.

Οι ακαδημίες καλαθοσφαίρισης του ICBS, λειτουργούν με βάση τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, για την αντιμετώπιση του COVID-19.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ
: Τηλ. 6974646271, προπονητής ακαδημιών κ. Δημήτρης Καραμιχάλης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
: Σεπτέμβριος

Εγγραφείτε στο