Σπουδαστικές Υπηρεσίες

Το ICBS ακολουθεί πιστά το δόγμα ότι ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα, σε όποιο ακαδημαϊκό επίπεδο και αν βρίσκεται, δεν ολοκληρώνει την αποστολή του φροντίζοντας απλά για τη διεκπεραίωση των εκπαιδευτικών διαδικασιών. Στόχος και σκοπός είναι πέρα από τις γνώσεις που πρέπει να αποκτηθούν, να καλλιεργηθεί πολύπλευρα και πολυδιάστατα η προσωπικότητα των σπουδαστών μέσα από εκδηλώσεις, «εκτός των τειχών» της αίθουσας και της Ακαδημαϊκής εκπαίδευσης. Οι εκδηλώσεις αυτές που διοργανώνονται από το τμήμα Επικοινωνίας, έχουν γίνει παράδοση και κάθε χρόνο εξελίσσονται σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς.


ΣΥΝΕΔΡΙΑ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Το ICBS διοργανώνει πληθώρα επιμορφωτικών ημερίδων, δημοσίων διαλέξεων, συνεδρίων και σεμιναρίων με θέματα ειδικού επιχειρησιακού ενδιαφέροντος, ή και πλατύτερου ενδιαφέροντος σε συνεργασία με δημόσιους οικονομικούς και επιχειρηματικούς φορείς (ΕΒΕΘ, ΣΒΒΕ, ΣΕΒΕ, και άλλα επιμελητήρια).
Εισηγητές αυτών των εκδηλώσεων είναι πάντα κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες, καθηγητές του ICBS οι οποίοι μεταδίδουν τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες τους στο κοινό. Με αυτόν τον τρόπο οι σπουδαστές, οι απόφοιτοι αλλά και τα στελέχη των επιχειρήσεων ενημερώνονται για τις διεθνείς εξελίξεις του επιχειρησιακού και ακαδημαϊκού κόσμου. 


ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
Στην προσπάθεια να συνδυαστεί η θεωρητική γνώση που παρέχεται από το ICBS με τον πραγματικό κόσμο των επιχειρήσεων, πραγματοποιείται κάθε χρόνο ένας αριθμός επιμορφωτικών επισκέψεων σε μεγάλες επιχειρήσεις και βιομηχανικά συγκροτήματα.
Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας των επιχειρήσεων, αλλά και να συζητήσουν με τους υπεύθυνους διαφόρων τμημάτων για θέματα διοίκησης, μάρκετινγκ κλπ. 


ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ
Το ICBS με την πολυετή πείρα του διοργανώνει κάθε Σεπτέμβριο λαμπρές τελετές αποφοίτησης σε κάθε πόλη ξεχωριστά, όπου εκπρόσωποι του Βρετανικού Πανεπιστημίου απονέμουν σε όλους τους τελειόφοιτους που ολοκλήρωσαν επιτυχώς τον κύκλο σπουδών τους, τους αντίστοιχους τίτλους. Παράλληλα στις τελετές αποφοίτησης αναγορεύονται επίτιμοι διδάκτορες διακεκριμένοι πολίτες της χώρας μας κυρίως από τον επιχειρηματικό και ακαδημαϊκό κόσμο, οι οποίοι μέσα από την προσωπική τους πορεία στο χρόνο έχουν αποδείξει περίτρανα την ουσιαστική συνεισφορά τους στο χώρο τόσο των επιχειρησιακών όσο και των κοινωνικών δραστηριοτήτων.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ
Σημαντικός αριθμός σπουδαστών κάθε χρόνο επισκέπτεται το συνεργαζόμενο Βρετανικό Πανεπιστήμιο.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα του κλάδου τους μαζί με σπουδαστές του πανεπιστημίου καθώς και να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις (campus), μαθαίνοντας για όλες τις νέες τεχνολογίες που αφορούν την εκπαίδευση.


Εγγραφείτε στο