28 Φεβρουαρίου 2021
20 υποτροφίες για το κορυφαίο Executive MBA με σημαντική επιδότηση των διδάκτρων

20 υποτροφίες για το κορυφαίο Executive MBA με σημαντική επιδότηση των διδάκτρων

Το ICBS και το Πανεπιστήμιο του Winchester δίνουν την ευκαιρία φοίτησης σε 20 ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν το κορυφαίο Executive ΜΒΑ, με σημαντική επιδότηση των διδάκτρων τους.

Αξιοποιήστε σήμερα
την ευκαιρία φοίτησης στο #1 Κολλέγιο στις Επιχειρησιακές Σπουδές και αποκτήστε πτυχίο ΜΒΑ, το οποίο έχει διεθνή αναγνώριση, ενώ παράλληλα πληροί όλες τις προϋποθέσεις για άμεση αναγνώριση σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή και την Ελληνική νομοθεσία.

Επιλέξτε το Executive MBA και κλείστε σήμερα 1 από τις 20 προνομιούχες θέσεις, με σημαντική επιδότηση των διδάκτρων...


button-interest.png

Κλείστε θέση στο Μέλλον που σας Αξίζει!

Το ICBS με ιστορία 45 ετών, παρουσία σε 3 πόλεις και πάνω από 10.000 αποφοίτους στέκεται πάντα κοντά στην Κοινωνία και μέσα από ένα πολυετές πλάνο δράσεων Εταιρικής Ευθύνης έχει αποδείξει πως είναι ένα ενεργό μέλος της. Πέρα από την γενικότερη συνεισφορά σε διάφορα επίπεδα ο θεσμός των Υποτροφιών του ICBS έχει δώσει την ευκαιρία της Μάθησης και της Εκπαίδευσης σε εκατοντάδες ανθρώπους. 

Σε αυτό το πλαίσιο και, με την πανδημία να έχει ανατρέψει κάθε δεδομένο, το ICBS και το Πανεπιστήμιο του Winchester δίνουν την ευκαιρία φοίτησης σε 20 ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν το κορυφαίο Executive ΜΒΑ, με σημαντική επιδότηση των διδάκτρων τους. 

Όλα τα προγράμματα σπουδών υλοποιούνται εξ ολοκλήρου στην Ελληνική γλώσσα, με part-time φοίτηση (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί ανά δεκαπενθήμερο). Παράλληλα, τα μεταπτυχιακά προγράμματα παραδίδονται μέσα από την προηγμένη ψηφιακή πλατφόρμα eLearning του ICBS, όπου εξομοιώνεται η φυσική με την ψηφιακή αίθουσα, σε ένα πλήρως διαδραστικό περιβάλλον.


Αιτήσεις έως 12 Μαρτίου 2021

Οι εγγραφές στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Executive MBA με σημαντική επιδότηση των διδάκτρων ολοκληρώνονται στις 12/3/2021 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Συμπληρώστε την φόρμα ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για το Executive MBA και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για λεπτομέρειες σχετικά με τα στοιχεία του προγράμματος. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα που ακολουθούν:

Θεσσαλονίκη +30 2310 698 598 - Αθήνα +30 210 211 46 71 - Λάρισα +30 2410 67 11 77

button-interest.png

Διαβάστε ακόμα

Εγγραφείτε στο