Έναρξη: 14.04.2021 - 19:00

Λήξη: 14.04.2021 - 20:15

Brand Storytelling - Ψηφιακή Επικοινωνία.

Brand Storytelling - Ψηφιακή Επικοινωνία.

Παρακολουθήστε LIVE το Webinar πατώντας εδώ:

Όλοι έχουν να πουν μια ιστορία! 

Η τέχνη του storytelling έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πυλώνες του Digital Marketing. Η δημιουργικότητα, η καινοτομική σκέψη και η αφηγηματική προσέγγιση, συμβάλλουν στη δημιουργία εικόνας και εταιρικής ταυτότητας. Βοηθά την επιχείρηση να δημιουργήσει ενεργές κοινότητες στα digital media, να βελτιώσει την αποδοχή των εταιρικών μηνυμάτων και να έρθει πιο κοντά στους πελάτες της. Οι ιστορίες μέσω της έκφρασης συναισθημάτων εμπνέουν και κινητοποιούν. 

Σ' αυτό το πολύ ενδιαφέρον και δημιουργικό webinar, ο Digital Storyteller Γιάννης Μυλόπουλος, θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε την τέχνη αλλά και την επιστήμη του Storytelling και θα μας κατευθύνει πως να πούμε τη δική μας ιστορία. 

Εξάλλου ο καθένας μας, έχει τη δική του ιστορία!

Mini Βιογραφικό

O Γιάννης Μυλόπουλος, σπούδασε Marketing και Επικοινωνία, έκανε ΜBA στη Στρατηγική Διοίκηση, MSc στο Management Οργανωσιακής Αλλαγής και MPhil στην Κοινωνιολογία και Δημιουργικότητα των Οργανισμών στην Ψηφιακή Οικονομία, με έμφαση στο Business Storytelling. Εργάζεται ως Creative Consultant και Digital Business Storyteller, για την παραγωγή περιεχομένου σε εφαρμογές ψηφιακής οικονομίας της δημιουργικής βιομηχανίας. Είναι ιδρυτής και head storyteller του FABRIKA Storytelling Studio και συγγραφέας του βιβλίου "Δεν είναι το Μήλο, είναι η Μιλιά". 

Συνοπτικό περιεχόμενο εκδήλωσης

  •  Storytelling: επιχειρήσεις, οργανισμοί και brands. Ποια η σχέση τους και γιατί είναι τόσο άρρηκτα συνδεδεμένη στην εποχή μας και ειδικά στις post COVID-19 ημέρες που διανύουμε;
  • Τρόποι και παραδείγματα στην αφηγηματική προσέγγιση της καινοτομίας σκέψης με στόχο την στρατηγική επικοινωνία της ταυτότητας περιεχομένου αλλά και της ανθρώπινης επαφής.
  •  Μεθοδολογίες που αναπτύσσονται και πλαίσια εργασίας μέσω των οποίων «δουλεύει» το Storytelling Canvas. 
  •  Ασκήσεις για το... σπίτι ή το γραφείο (Food For Thought Homework)Διαβάστε ακόμα

Εγγραφείτε στο