09 Φεβρουαρίου 2022
Τι να προσέξω στην επιλογή ΜΒΑ;

Τι να προσέξω στην επιλογή ΜΒΑ;

Οι μεταπτυχιακές σπουδές αποτελούν ένα πολύ σημαντικό εφόδιο για την επαγγελματική πορεία και μια πολύ σοβαρή απόφαση για το μέλλον. Για αυτό: κάντε έρευνα, κάντε ερωτήσεις, επισκεφθείτε εγκαταστάσεις, γνωρίστε ανθρώπους έχοντας υπόψιν σας επτά σημαντικούς παράγοντες:

  1. Ένα πρόγραμμα ΜΒΑ πρέπει να καλύπτει το σύνολο των επιχειρησιακών λειτουργιών και διαδικασιών και να παρέχει γνώση για την σύγχρονη επιχειρηματικότητα
  2. Επιλέξτε ΜΒΑ με πολλές εξειδικεύσεις, ώστε να μπορείτε να ακολουθήσετε αυτήν που ταιριάζει στα σχέδια σας
  3. Οι διδάσκοντες πρέπει να διαθέτουν πλούσια, εκπαιδευτική και εργασιακή εμπειρία στο αντικείμενο τους
  4. Η φήμη του εκπαιδευτικού φορέα και η αναγνώριση του πτυχίου από το Υπουργείο Παιδείας, είναι ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας.
  5. Εκτός από την τυπική αναγνώριση, το ΜΒΑ σας θα πρέπει να αναγνωρίζεται από την αγορά εργασίας.
  6. Επιλέξτε σπουδές με ευέλικτο πρόγραμμα (Παρασκευή και Σάββατο κάθε 15 ημέρες), ώστε να παρακολουθείτε χωρίς να παραμελήσετε την εργασία σας.
  7. Η ύπαρξη κοινότητας αποφοίτων και η δική τους επιτυχημένη πορεία αποτελεί άλλη μια εγγύηση για την ποιότητα των σπουδών.

Το ICBS, με ιστορία 45 ετών, περισσότερους από 10.000 αποφοίτους, συνεργασία με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο του Winchester, 14 περιζήτητες εξειδικεύσεις ΜΒΑ και μαθήματα που υλοποιούνται εξ ολοκλήρου στην Ελληνική γλώσσα καλύπτει πλήρως όλα όσα ζητάτε για τις μεταπτυχιακές σας σπουδές.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα ΜΒΑ του ICBS Business College εδώ. Σας περιμένουμε!

Διαβάστε ακόμα

Εγγραφείτε στο