Πανεπιστήμιο του Winchester

ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ (VALIDATION) ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2013-2014 ΑΠΟ ΤΟ UNIVERSITY OF WINCHESTER, ENGLAND

To ICBS COLLEGE έχει ολοκληρώσει με επιτυχία, για το σύνολο των προγραμμάτων του, την επίσημη αναγνώριση και πιστοποίηση (validation) από το Δημόσιο Αγγλικό University of Winchester, στην Ελληνική γλώσσα, κατά αποκλειστικότητα για την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα από το Faculty of Business and Digital Technologies του Πανεπιστημίου.

Έχουν εγκριθεί τα προγράμματα που αναφέρονται αναλυτικά σε διπλανές στήλες, και λειτουργούν από το φθινόπωρο του 2013, για τους νεοεγγραφόμενους φοιτητές. Νέα προγράμματα θα υπάρξουν από την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά.

Το ICBS είναι υπερήφανο για τη λήψη ενός νέου validation το 2023 μέσα σε ένα δυσχερές περιβάλλον. Αναγνωρίζεται διεθνώς η ικανότητα του να προσφέρει ποιοτικές, διεθνών προδιαγραφών, σπουδές στους τομείς των Επιχειρησιακών Σπουδών, τόσο σε επίπεδο Bachelor, όσο και σε επίπεδο Master.

Το Winchester είναι μια από τις ωραιότερες πόλεις με καθεδρικό ναό στο Ηνωμένο Βασίλειο. Βρίσκεται στο κέντρο της Νότιας Αγγλίας, στην πολιτεία του Hampshire, και είναι μόλις μία ώρα από το Λονδίνο με τρένο.

Το University of Winchester έχει πάνω από 7500 φοιτητές, οι οποίοι σπουδάζουν σε ένα μεγάλο εύρος προγραμμάτων σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και επίπεδο έρευνας. Τα προγράμματα σπουδών εκτείνονται στις τέχνες, στις ανθρωπιστικές σπουδές, στις κοινωνικές επιστήμες, στις επιχειρησιακές σπουδές, στην εκπαίδευση, στην υγεία και στην κοινωνική πρόνοια. Το Πανεπιστήμιο είναι ένα ίδρυμα που βασίζεται στις αξίες. Προσφέρει υποστήριξη για μια ασφαλή κοινωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη συνεργασία επισκεφθείτε το Website του University of Winchester:

https://www.winchester.ac.uk/about-us/academic-excellence/a-quality-culture/collaborative-provision/

Faculty of Business and Digital Technologies

uow-square-black.pngΕγγραφείτε στο