24 Ιουνίου 2020
Πανεπιστήμιο Winchester: Νέος Κοσμήτορας στο Faculty of Business, Law and Digital Technology

Πανεπιστήμιο Winchester: Νέος Κοσμήτορας στο Faculty of Business, Law and Digital Technology

Από το Winchester Business School ανακοινώθηκε ο διορισμός του καθηγητή Martin Broad BA (Hons) PhD ACMA GCMA FHEA ως Διευθυντή στο Winchester Business School και ως νέου Κοσμήτορα στην Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων, Νομικής και Ψηφιακών Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου.

Ο καθηγητής Martin, Chartered Management Accountant είναι σήμερα επικεφαλής του Southampton Business School στο Πανεπιστήμιο του Southampton. Με σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο κ. Martin είναι επίσης Πρόεδρος του Chartered Association of Business Schools' International Committee και αντιπρόεδρος του Chartered Association of Business Schools. Τα ερευνητικά ενδιαφέροντα του κ. Martin είναι στη διαχείριση επιδόσεων και την διακυβέρνηση, ιδιαίτερα στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, παγκοσμίως.

Η άφιξη του κ. Μάρτιν έρχεται σε μια περίοδο ανάπτυξης στο φάσμα των μαθημάτων που προσφέρονται εντός της σχολής, συμπεριλαμβανομένης της μεγάλης επέκτασης στις ψηφιακές τεχνολογίες, με νέους τίτλους στην Επιστήμη των Υπολογιστών, την Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και την Επιστήμη Δεδομένων. Το νέο κτίριο που ολοκληρώθηκε πρόσφατα στο West Downs Quarter του Πανεπιστημίου θα διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις για να φιλοξενήσει αυτά τα νέα μαθήματα, συμπεριλαμβανομένων εξειδικευμένων εργαστηρίων για την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο και Ψηφιακή Ιατροδικαστική, Μηχανική Λογισμικού και Επιχειρηματική Δικτύωση, καθώς και Ψηφιακή Καινοτομία, AR/VR/3d και Motion Capture.

Ο κ. Martin θα συμβάλει επίσης στην υποστήριξη της συνεχούς ανάπτυξης της αναπτυσσόμενης ερευνητικής βάσης της Σχολής σε διάφορους τομείς εμπειρογνωμοσύνης, όπως υπεύθυνη διαχείριση, βιωσιμότητα, δικαιώματα πληροφόρησης και ποινική δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμα

Εγγραφείτε στο