10 Μαΐου 2021
Οι απόφοιτοι στο προσκήνιο - Κωνσταντίνος Λιάπης

Οι απόφοιτοι στο προσκήνιο - Κωνσταντίνος Λιάπης

Ο Κωνσταντίνος Λιάπης είναι απόφοιτος του ICBS Thessaloniki Business College. Ο Κωνσταντίνος είναι κάτοχος Β.Α. in Marketing. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη και είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας εστίασης και υπηρεσιών Catering Red Cap.

Το ICBS για μένα είναι…

Το ICBS μου έδειξε τον επιχειρηματικό δρόμο που μετά τις σπουδές μου ακολούθησα και όπως έδειξε και η επαγγελματική μου πορεία, με επιτυχή έκβαση.

Μου έμαθε να σκέφτομαι επιχειρηματικά!!!

Τι θυμάμαι από το ICBS…

Φυσικά και δεν θα ξεχάσω τις φιλίες με τους συμφοιτητές μου που ανέπτυξα μέσα στο κολλέγιο και διατηρώ έως σήμερα. Και όχι μόνο με τους συμφοιτητές μου αλλά και με καθηγητές, οι οποίοι ήταν πάντα πρόθυμοι να με υποστηρίξουν στα Projects και εργασίες όπου είχα να φέρω εις πέρας.

Μία αξέχαστη εμπειρία ήταν η παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας. Η ολοκλήρωση της εργασίας με την ομάδα μου, μου έδωσε μεγάλη ικανοποίηση.

Η ημέρα της αποφοίτησής μου ήταν πολύ συγκινητική διότι μπορεί να έκλεινε ένας κύκλος εμπειριών και γνώσεων αλλά ταυτόχρονα έβλεπα να έρχονται νέες επαγγελματικές προκλήσεις.

To ICBS με βοήθησε να….

To ICBS με πολύ απλά λόγια, με βοήθησε να κάνω πράξη τις γνώσεις που έλαβα καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών μου, κατά τέτοιο τρόπο ώστε να αναπτύξω επιχειρηματικές ικανότητες που θα με οδηγούσαν στην ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Το πτυχίο της ICBS και η επαγγελματική πορεία…

Αν και δεν χρειάστηκε να δουλέψω ως ιδιωτικός υπάλληλος έως τώρα, παρόλα αυτά το πτυχίο της ICBS αποτελούσε πάντα τον οδηγό μου σε διάφορες διαλέξεις ( ΟΑΕΔ, ΣΥΝΕΔΡΙΑ START UP ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ).

Η δουλειά μου σήμερα ….

Έχω καταφέρει να έχω ένα πολύ δυνατό BRAND NAME στον κλάδο της εστίασης (ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ). Διανύω σχεδόν μία 10ετία από την δημιουργία της επιχείρησής μου.

Τι σκέφτομαι για το μέλλον….

Στόχος είναι στο άμεσο μέλλον να δημιουργήσω μία αλυσίδα καταστημάτων με σκοπό της επέκταση της επιχείρησής μου σε όλη την Ελλάδα .

Η πιο ζωντανή ανάμνηση από το ICBS…

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω μία… Υπάρχουν πολλές. Παρόλα αυτά αυτό που είναι αλησμόνητο είναι οι συναντήσεις με την ομάδα μου και την καθηγήτριά μου κα Ζάχου, στα πλαίσια της Πτυχιακής Εργασίας.

Η συμβουλή μου στους φοιτητές της ICBS…

Θέτοντας ξεκάθαρους στόχους, με υπομονή και επιμονή η επιτυχία είναι μονόδρομος.


Διαβάστε ακόμα

Εγγραφείτε στο