24 Ιουλίου 2023
Οι απόφοιτοι στο προσκήνιο - Ευαγγελία Μπέτα

Οι απόφοιτοι στο προσκήνιο - Ευαγγελία Μπέτα

Η Ευαγγελία Μπέτα είναι απόφοιτη του ICBS Thessaloniki Business College στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΜΒΑ με ειδίκευση στο Στρατηγικό Μάνατζμεντ. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη και είναι Επιστημονικός Συνεργάτης στην εταιρεία PROMOPHARMA/SANOFI.


Το ICBS για μένα είναι…

Εμπειρία ζωής, αρωγός και σκαλοπάτι για να αποκτήσω τα απαραίτητα εφόδια στον τομέα των επιχειρήσεων. Η επαγγελματική πορεία μου συνδυάστηκε άψογα με τις εξειδικευμένες γνώσεις που μου παρείχε το ICBS.


Τι θυμάμαι από το ICBS…

Η τέλεια αύρα που υπήρχε κατά την διάρκεια των μαθημάτων μεταξύ των φοιτητών και των καθηγητών. Πάντα ανακαλώ στη μνήμη μου την διάδραση μέσα στην τάξη και τις χαρούμενες στιγμές με τους συμφοιτητές μου.


To ICBS με βοήθησε να….

διευρύνω τους ορίζοντες μου μέσα από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα, εξειδικεύοντας τις γνώσεις στο επιχειρησιακό περιβάλλον, να αναπτύξω την αντιληπτική μου ικανότητα και όλα αυτά με τους άψογους καθηγητές και το προσωπικό του ICBS.


Το πτυχίο του ICBS και η επαγγελματική πορεία…

έχω κάνει σημαντικά βήματα προόδου στην καθημερινότητά μου, τα οποία τα οφείλω στις γνώσεις που απέκτησα από το μεταπτυχιακό. Η εμπειρία πολύτιμη σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου.

Η δουλειά μου σήμερα ….

στο τομέα της επιστημονικής ενημέρωσης στους ιατρούς και στη διάδραση με τους συναδέλφους στα εβδομαδιαία meeting και όχι μόνο.

Τι σκέφτομαι για το μέλλον….

Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου κάποια στιγμή να παρακολουθήσω ένα ακόμη ενδιαφέρων πρόγραμμα από το ICBS.

Η πιο ζωντανή ανάμνηση από το ICBS…

και πιο συγκινητική είναι η ορκωμοσία μου στο χώρο του ICBS.

Η συμβουλή μου στους φοιτητές του ICBS… 

Never stop learning, because life never stops teaching……………….ICBS FOR EVER

Διαβάστε ακόμα

Εγγραφείτε στο