16 Σεπτεμβρίου 2020
Ο Κωνσταντίνος Κεσεντές και ο Βασίλης Διονάς αναλαμβάνουν το Management στο ICBS ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Ο Κωνσταντίνος Κεσεντές και ο Βασίλης Διονάς αναλαμβάνουν το Management στο ICBS ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Ολοκληρώθηκε η αναδιάρθρωση στο Μετοχικό και Διοικητικό σχήμα στο ICBS ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2020. Μετά από την ανακοίνωση της ανάληψης της θέσης του Προέδρου Δ.Σ. από τον καθηγητή κύριο Σπύρο Βλιάμο, ολοκληρώθηκε σήμερα η Διοικητική και Μετοχική αναδιάρθρωση στο ICBS ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

Το Management του Κολεγίου αναλαμβάνουν ο Κωνσταντίνος Κεσεντές, Διπλωματούχος Μηχανικός, απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών, ως Διευθύνων Σύμβουλος και ο Βασίλης Διονάς, Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Επικοινωνιολόγος, απόφοιτος του ICBS και κάτοχος Μεταπτυχιακών τίτλων από το Kingston University, ως Γενικός Διευθυντής.

Ο κύριος Κωνσταντίνος Τσοτσουμάνος, Ιδρυτής του Ομίλου ICBS δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος και απόλυτα πεπεισμένος για την επιτυχή πορεία του ICBS ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: «Ιδρύοντας το ICBS πριν από 43 χρόνια δεν είχα προβλέψει την εξέλιξή και την επιτυχία του. Μαζί με τους συνεργάτες μου εργάστηκα με πάθος, για να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα. Ήθελα να φτιάξω ένα Σχολείο, το οποίο να ξεχωρίζει για την Ποιότητα των σπουδών του και να δημιουργεί Ηγέτες. Φαίνεται πως κάτι καταφέραμε. Εκατοντάδες απόφοιτοί μας ηγούνται μεγάλων εταιρειών και σήμερα είμαι τυχερός που παραδίδω την Ηγεσία του ICBS Αθήνας σε έναν από τους αποφοίτους μας και μαζί του, σε έναν κορυφαίο Manager, με μοναδικές περγαμηνές. Οι κύριοι Διονάς και Κεσεντές μαζί με τον καθηγητή κύριο Βλιάμο και μια ομάδα έμπειρων στελεχών, που προέρχονται από τα σπάργανα του ICBS θα γράψουν νέες σελίδες επιτυχιών και, με θεμελιώδη Αρχή την Ακαδημαϊκή Αριστεία θα δημιουργήσουν ένα σύγχρονο Εκπαιδευτικό ίδρυμα και θα φτάσουν στην Κορυφή. Σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία, το ICBS έχει σχεδιάσει προσεκτικά την στρατηγική του, συνδέει την Εκπαίδευση με την αγορά Εργασίας και τελικά προσφέρει στις Επιχειρήσεις και στην Οικονομία τους Ηγέτες του Μέλλοντος!»

icbs-diethnes-kollegio-athinon-constantinos-kesentes.jpg

Ο Κωνσταντίνος Κεσεντές είναι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών. Συνιδρυτής και επί δεκαπέντε έτη (1988-2003) διευθύνων σύμβουλος της Knowledge AΕ, εταιρείας πληροφορικής με εξειδίκευση στην επεξεργασία φυσικής γλώσσας και ομιλίας, καθώς και στα μεγάλης κλίμακας κατανεμημένα συστήματα πληροφορικής. Το 2003 ανέλαβε καθήκοντα γενικού διευθυντή στην εταιρεία Πιστοποιήσεων ECDL Hellas ΑΕ, η οποία το 2009 μετασχηματίστηκε, με βάση την καινοτομία και την τεχνολογία, σε εταιρεία παροχής Πιστοποιήσεων διεθνούς εμβέλειας, με την επωνυμία PeopleCert. Διετέλεσε εκτελεστικός αντιπρόεδρος και COO/CTO του Ομίλου PeopleCert (2009-2018) και πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της PeopleCert Global Services ΑΕ (2016-2018). Από το 2019 είναι Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ΓΑΙΑΟΣΕ ΑΕ και μη εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου των Ελληνικών Ταχυδρομείων ΑΕ. Επίσης έχει διατελέσει μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ένωσης Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης-Πιστοποίησης (HellasCert), γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και μέλος του Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ.

icbs-diethnes-kollegio-athinon-vassilis-dionas.jpg

Ο Βασίλης Διονάς ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 1986 στην Amstrad Hellas, την κορυφαία εταιρεία Πληροφορικής της εποχής. Από το 1990 ως το 1999 είχε την θέση του Διευθυντή Επικοινωνίας στον Όμιλο ALTEC. Το 2000 ανέλαβε Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας στην Computer Logic, ενώ μετά από την δημιουργία της LogicDIS (συγχώνευση Computer Logic και DIS) ανέλαβε την Διεύθυνση Επικοινωνίας του Ομίλου. To 2003 μετακινήθηκε στην πολυεθνική Computer Associates, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο του επιχειρηματικού Software στον κόσμο, όπου κατείχε την θέση του Διευθυντή Marketing και Δημοσίων Σχέσεων. Το 2006 ανέλαβε την Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας στην ECDL Hellas (νυν PeopleCert). Από το 2011 έως το 2016 εργάστηκε ως Σύμβουλος Επικοινωνίας και Marketing στην ImagePro αναλαμβάνοντας απαιτητικά projects για εταιρείες, όπως Melissa-ΚΙΚΙΖΑΣ, Aluminco, UncleBen, Vitex, Karamanis, ενώ αποτέλεσε μέλος της ομάδας που σχεδίασε και υλοποίησε το TripinView, το 1ο Visual Travel website στον κόσμο. Την τελευταία 4ετία εργάστηκε ως Σύμβουλος Επικοινωνίας για τις εταιρείες Fotolio, Koumentakis & Associates Law Firm και Workenter.

Με ιστορία 43 ετών συνολικά και παρουσία 23 ετών στην Αθήνα, το ICBS έχει περισσότερους από 10.000 αποφοίτους και αποτελεί το #1 Κολέγιο για Επιχειρησιακές Σπουδές. Το ICBS προσφέρει προγράμματα Σπουδών αποκλειστικά στον χώρο του Management, σε συνεργασία με Βρετανικά Πανεπιστήμια. Σήμερα, τα 3 Κολέγια, στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και στην Λάρισα προσφέρουν 5 προπτυχιακά (Bachelors) και 19 μεταπτυχιακά (Masters & MBA), του Πανεπιστημίου του Winchester, στις πιο σύγχρονες εξειδικεύσεις όπως Marketing, Human Resources, Logistics, Λογιστική, Banking & Finance, Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, Διοίκηση Μονάδων Δημόσιου Τομέα, Διοίκηση Μονάδων Υγείας και άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ICBS-ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, στο 210 2114671 ή στο icbs-abs@icbs.gr

Διαβάστε ακόμα

Εγγραφείτε στο