03 Σεπτεμβρίου 2023
Τελευταίες Θέσεις με Επιδότηση Διδάκτρων

Τελευταίες Θέσεις με Επιδότηση Διδάκτρων


Το ICBS με ιστορία 45 ετών, παρουσία σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και με πάνω από 10.000 αποφοίτους, μέσα από ένα πολυετές πλάνο δράσεων Εταιρικής Ευθύνης, προσφέρει Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά προγράμματα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Winchester.

Τα προγράμματα σπουδών «Bachelors with Honors», «Master in Business Administration (MBA)», «Diploma in Management Studies (DMS)», «Master in  Business Management (MABM)» και το νέο πρόγραμμα «MSc in Sustainability Management» υλοποιούνται στην Ελληνική γλώσσα ενώ οι Τίτλοι Σπουδών αναγνωρίζονται πλήρως ως «ισότιμοι» με τα Ελληνικά ΑΕΙ.

Οι εγγραφές για την νέα ακαδημαϊκή 2023-2024 συνεχίζονται. Διεκδικήστε μία από τις τελευταίες θέσεις τόσο για τα μεταπτυχιακά, όσο και για τα προπτυχιακά προγράμματα του κολεγίου ICBS, με επιδότηση διδάκτρων.

Συμπληρώστε τη φόρμα ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για λεπτομέρειες σχετικά με τα στοιχεία του προγράμματος. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα που ακολουθούν:

Θεσσαλονίκη +30 2310 698 598 

button-interest.png

Διαβάστε ακόμα

Εγγραφείτε στο