22 Ιουνίου 2021
Κλείστε θέση στο μέλλον που σας αξίζει. Αιτήσεις έως 30 Ιουλίου!

Κλείστε θέση στο μέλλον που σας αξίζει. Αιτήσεις έως 30 Ιουλίου!

Early Bird Registration έως 30 Ιουλίου 2021!

Κάντε τη σωστή επιλογή! Επωφεληθείτε τώρα και κάντε την αίτησή σας!

Αξιοποιήστε σήμερα την ευκαιρία φοίτησης στο #1 Κολλέγιο στις Επιχειρησιακές Σπουδές και αποκτήστε πτυχίο Bachelor από το Πανεπιστήμιο του Winchester, το οποίο έχει διεθνή αναγνώριση, ενώ παράλληλα πληροί όλες τις προϋποθέσεις για άμεση αναγνώριση σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή και την Ελληνική νομοθεσία.

Επιλέξτε το ICBS για τις σπουδές σας και κλείστε σήμερα 1 από τις  προνομιούχες θέσεις, με σημαντική επιδότηση των διδάκτρων...


button-interest.png

Κλείστε θέση στο Μέλλον που σας Αξίζει!

Το ICBS με ιστορία 45 ετών, παρουσία σε 3 πόλεις και πάνω από 10.000 αποφοίτους στέκεται πάντα κοντά στην Κοινωνία και μέσα από ένα πολυετές πλάνο δράσεων Εταιρικής Ευθύνης έχει αποδείξει πως είναι ένα ενεργό μέλος της. 


Με την πρόσφατη κρίση να έχει ανατρέψει κάθε δεδομένο, το ICBS και το Πανεπιστήμιο του Winchester δίνουν την ευκαιρία φοίτησης στους ενδιαφερόμενους που θα στείλουν την Αίτηση Εγγραφής έως 30 Ιουλίου 2021 να αποκτήσουν το πρώτο τους πτυχίο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, με σημαντική επιδότηση των διδάκτρων τους. 

Στο ICBS δημιουργούμε μαζί σας, το μέλλον που σας αξίζει.

Όλα τα προγράμματα σπουδών υλοποιούνται εξ ολοκλήρου στην Ελληνική γλώσσα, ενώ παρέχεται η δυνατότητα εξ αποστάσεως φοίτησης μέσα από την προηγμένη ψηφιακή πλατφόρμα eLearning του ICBS, όπου εξομοιώνεται η φυσική με την ψηφιακή αίθουσα, σε ένα πλήρως διαδραστικό περιβάλλον.


Αιτήσεις έως 30 Ιουλίου 2021

Οι εγγραφές στα προπτυχιακά προγράμματα με σημαντική επιδότηση των διδάκτρων ολοκληρώνονται στις 30/7/2021 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Συμπληρώστε την φόρμα ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για λεπτομέρειες σχετικά με τα στοιχεία του προγράμματος. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα που ακολουθούν:

Θεσσαλονίκη +30 2310 698 598 - Αθήνα +30 210 211 46 71

button-interest.png

Διαβάστε ακόμα

Εγγραφείτε στο