11 Μαρτίου 2020
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Κολλέγιο Επιχειρησιακών Σπουδών ICBS, τηρώντας με απόλυτο αίσθημα ευθύνης την προσωρινή αναστολή λειτουργίας όλων των Εκπαιδευτικών δομών της χώρας και ακολουθώντας τις οδηγίες των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας, για την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορονοϊού (Covid-19), ανακοινώνει ότι έχει προβεί στις 16/03/2020 σε απολύμανση όλων των χώρων του Κολεγίου.

Ακολουθώντας την οδηγία της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, το Κολλέγιο θα παραμείνει κλειστό έως 10/4/2020. Επισημαίνουμε, ότι το ICBS δηλώνει ότι οι ώρες που δεν θα πραγματοποιηθούν θα αναπληρωθούν με νεότερο πρόγραμμα που θα σας γνωστοποιηθεί με την έναρξη των μαθημάτων, χωρίς να επεκταθεί η διάρκεια του Ακαδημαϊκού έτους.

Συστήνουμε στους φοιτητές (τριες) μας υπευθυνότητα και εφαρμογή των οδηγιών των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας, και θα σας ενημερώνουμε για οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη, είτε μέσω της σελίδας μας στο Facebook, είτε στο διαδικτυακό μας τόπο (www.icbs.gr), είτε μέσω των e-mail σας.

Παρακαλούμε όπως επισκέπτεσθε καθημερινά την ιστοσελίδα μας για να ενημερώνεστε επί των εξελίξεων που αφορούν την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Διαβάστε ακόμα

Εγγραφείτε στο