11 Φεβρουαρίου 2021
50 υποτροφίες με σημαντική επιδότηση των διδάκτρων από το Winchester University και το ICBS

50 υποτροφίες με σημαντική επιδότηση των διδάκτρων από το Winchester University και το ICBS

Οι μεταπτυχιακές σπουδές αποτελούν ένα σημαντικό εφόδιο στην επαγγελματική πορεία όλων μας. Μας προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις, διαφορετικό τρόπο σκέψης, ανοίγουν τους ορίζοντες, μας μαθαίνουν να μαθαίνουμε, να δημιουργούμε ομάδες, να συναγωνιζόμαστε με επιτυχία στον εργασιακό στίβο, να ηγούμαστε και τελικά να οδηγούμε στην επιτυχία τις επιχειρήσεις μας. Οι χιλιάδες απόφοιτοι του ICBS συμφωνούν πως, το ΜΒΑ τους άλλαξε την ζωή, τους έδειξε νέους δρόμους και αποτέλεσε κομβικό σημείο στην καριέρα τους. 

Το ICBS με ιστορία 45 ετών, παρουσία σε 3 πόλεις και πάνω από 10.000 αποφοίτους στέκεται πάντα κοντά στην Κοινωνία και μέσα από ένα πολυετές πλάνο δράσεων Εταιρικής Ευθύνης έχει αποδείξει πως είναι ένα ενεργό μέλος της. Πέρα από την γενικότερη συνεισφορά σε διάφορα επίπεδα ο θεσμός των Υποτροφιών στο ICBS έχει δώσει την ευκαιρία της Μάθησης και της Εκπαίδευσης σε εκατοντάδες ανθρώπους.

Σε αυτό το πλαίσιο και σε αυτή την δύσκολη συγκυρία, με την πανδημία να έχει ανατρέψει κάθε δεδομένο, το ICBS και το Πανεπιστήμιο του Winchester δίνουν την ευκαιρία φοίτησης σε 50 ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν ΜΒΑ, με σημαντική επιδότηση των διδάκτρων τους.

application-button-ktQvE.jpg


Συμπληρώστε την ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ και... 

Κλείστε θέση στο Μέλλον που σας Αξίζει!

Αξιοποιήστε σήμερα την ευκαιρία φοίτησης στο #1 Κολλέγιο στις Επιχειρησιακές Σπουδές και αποκτήστε πτυχίο ΜΒΑ, το οποίο έχει διεθνή αναγνώριση, ενώ παράλληλα πληροί όλες τις προϋποθέσεις για άμεση αναγνώριση σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή και την Ελληνική νομοθεσία.

Επιλέξτε το Executive MBA ή κάντε την διαφορά και επιλέξτε το μοναδικό στην Ελλάδα ΜΒΑ in Digital Transformation (subject to validation) και βελτιώστε το προσωπικό ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα.

Για όλους εσάς που έχετε τουλάχιστον 3ετή εργασιακή εμπειρία, αλλά δεν είχατε την ευκαιρία για απόκτηση πρώτου πτυχίου και επιθυμείτε διεύρυνση και πιστοποίηση των δεξιοτήτων σας στο Μάνατζμεντ υπάρχει το Diploma in Management Studies.MBA στα Ελληνικά +eLearning

1200p1200-4.jpg

Όλα τα προγράμματα σπουδών υλοποιούνται εξ ολοκλήρου στην Ελληνική γλώσσα, με part-time φοίτηση (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί ανά δεκαπενθήμερο).

Παράλληλα, τα μεταπτυχιακά προγράμματα παραδίδονται μέσα από την προηγμένη ψηφιακή πλατφόρμα eLearning του ICBS, όπου εξομοιώνεται η φυσική με την ψηφιακή αίθουσα, σε ένα πλήρως διαδραστικό περιβάλλον.Αιτήσεις έως 3 Μαρτίου 2021

Συμπληρώστε την φόρμα ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ, η οποία βρίσκεται στο πάνω δεξί μέρος της σελίδας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για λεπτομέρειες σχετικά με τα στοιχεία του προγράμματος ή πιέστε εδώ για να συμπληρώσετε την Αίτηση Εγγραφής σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα που ακολουθούν:

Θεσσαλονίκη +30 2310 698 598

Αθήνα +30 210 211 46 71

Λάρισα +30 2410 67 11 77

application-button-ktQvE.jpg

Διαβάστε ακόμα

Εγγραφείτε στο