Αρχική  > ICBS  > Μήνυμα από τη Διοίκηση

Μήνυμα από τη Διοίκηση

Με ιδιαίτερη χαρά, αλλά και με αίσθημα ευθύνης, γράφουμε αυτό το μήνυμα.

Η αποστολή μας, που είναι όχι μόνο να διδάσκουμε, αλλά να διαμορφώνουμε ανθρώπους σε ολοκληρωμένους χαρακτήρες, έτοιμους να ανταποκριθούν αποτελεσματικά, να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις προκλήσεις και τις δυσκολίες του μέλλοντος. Ανθρώπους με ιδέες που μετουσιώνονται σε ανθρώπους με Λόγο και κυρίως με Μέλλον. Φαίνεται πια καθαρά, ότι η αποστολή μας τέθηκε σωστά, υλοποιήθηκε δε με επιτυχία.

Ο μεγάλος αριθμός αυτών που μας εμπιστεύονται μας δημιουργεί ένα βαθύ αίσθημα ευθύνης: πώς θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε ικανοποιητικά στις προσδοκίες τους.

Μας εμπιστεύονται τόσο οι οικογένειες και τα νέα τους άτομα που επιθυμούν να φοιτήσουν, όσο και οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί, οι οποίοι είτε καλύπτουν τις δαπάνες για τη φοίτηση των ανθρώπων τους – γιατί γνωρίζουν ότι αυτό αποτελεί την καλύτερη, την πιο αποδοτική τους επένδυση – είτε αξιοποιούν τους αποφοίτους μας για την κάλυψη των αναγκών τους.

Θέλουμε να δώσουμε τη διαβεβαίωση και σε όσους μελλοντικά εμπιστευθούν την εκπαίδευσή τους σε μας, ότι θα αισθανθούν – όπως και οι προηγούμενοι – πως σωστά επέλεξαν τον πλέον διακεκριμένο και σοβαρό εκπαιδευτικό οργανισμό Business College στην Ελλάδα, ο οποίος λειτουργεί με διεθνή πρότυπα, είναι διεθνώς αναγνωρισμένος και πιστοποιημένος.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ICBS Business College αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο οργανισμό, με σύγχρονες, ειδικά κατασκευασμένες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, με εξειδικευμένο υψηλών προσόντων εκπαιδευτικό προσωπικό, με φροντίδα για το άτομο και με παροχή εκπαίδευσης υψηλής τεχνολογίας, εγγυημένη και πιστοποιημένη (validated) από Κρατικό Πανεπιστήμιο της Αγγλίας.
-

ICBS Web TV

Επισκεφθείτε το Διαδικτυακό Κανάλι της ICBS και δείτε τα video και τις φωτογραφίες των εκδηλώσεων του.

Κοινωνική Δικτύωση

Επισκεφθείτε τη σελίδα του ICBS στο Facebook για να ενημερώνεστε συνεχώς.

Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας

Αθήνα: +30 210 2114671
Θεσσαλονίκη: +30 2310 698598
Λάρισα: +30 2410 671177