Αρχική  > ICBS  > Εγκαταστάσεις  > Αθήνα

Αθήνα

Το ICBS ATHENS INTERNATIONAL COLLEGE στεγάζεται στο υπερπολυτελές κτίριο της ΕΕΔΕ (Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων), το οποίο βρίσκεται στα Κάτω Πατήσια (επί της Λεωφόρου Ιωνίας) και που παράλληλα χρησιμοποιείται (ένα μέρος του) σαν Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης από την Εταιρία. Πρόκειται για ένα κτίριο το οποίο ολοκληρώθηκε το 1994 και διαθέτει εκπληκτικές εγκαταστάσεις υποδομής, που δύσκολα μπορείς να συναντήσεις αλλού. Αποκορύφωμα αποτελεί το περίφημο Συνεδριακό Κέντρο της ΕΕΔΕ (χωρητικότητας 500 ατόμων με τεράστιες δυνατότητες τεχνικές και οπτικοακουστικές),καθώς και αίθουσες διδασκαλίας, σεμιναρίων και ομάδων εργασίας, βιβλιοθήκη, εργαστήρια και οτιδήποτε χρειάζεται ένας σπουδαστής για να ολοκληρώσει με επιτυχία και άνεση τον ακαδημαϊκό του κύκλο.

Η μακροχρόνια συνεργασία του ICBS Athens International College με το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μεγάλης Βρετανίας, τα σύγχρονα προγράμματα σπουδών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο και το υψηλού επιπέδου διδακτικό προσωπικό, που είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι συνδυάζει τη θεωρία με την πράξη, είναι το τρίπτυχο που κατατάσσει το ICBS στα κορυφαία Business College της Ελλάδας. Η αναγνώρισή του από το Υπουργείο Παιδείας της Ελλάδας και η αναγνωρισιμότητά του από τον επιχειρησιακό κόσμο της χώρας μας, αποτελούν στοιχεία της επιβράβευσής του.

Ο Όμιλος ICBS Business College, με 3 campus σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, και με πιλότο το νέο moto "ΈΧΕΙΣ ΛΟΓΟ" εισάγει νέες καινοτομικές μεθόδους διδασκαλίας με πρωταγωιστή το φοιτητή ο οποίος έχει λόγο, έχει άποψη, με κριτική σκέψη και ο στόχος μας είναι η ανάδειξή του σε επιχειρηματία/manager, γιατί αυτό απαιτούν οι νέες συνθήκες της αγοράς.

-

ICBS Web TV

Επισκεφθείτε το Διαδικτυακό Κανάλι της ICBS και δείτε τα video και τις φωτογραφίες των εκδηλώσεων του.

Κοινωνική Δικτύωση

Επισκεφθείτε τη σελίδα του ICBS στο Facebook για να ενημερώνεστε συνεχώς.

Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας

Αθήνα: +30 210 2114671
Θεσσαλονίκη: +30 2310 698598
Λάρισα: +30 2410 671177