Αρχική  > Νέα  > Προηγούμενες Εκδηλώσεις  > Ακαδημαϊκό Έτος 2016-2017

Η ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Το ICBS Thessaloniki Business College, διοργάνωσε με επιτυχία, ομιλία με θέμα: "Η ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ", την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017, στο συνεδριακό κέντρο του κολεγίου της Θεσσαλονίκης.

Μετά την εισαγωγική εισήγηση της καθηγήτριας του Κολεγίου Γεωργίας Ζάχου με θέμα: "ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ", που παρουσίασε τη θεωρητική βάση και τα διαθέσιμα μοντέλα, ακολούθησε η παρουσίαση δύο πραγματικών περιπτώσεων εταιριών της περιοχής, περιγράφοντας τον τρόπο που επέλεξαν για την επιτυχή ανάπτυξη των πωλήσεων τους προς το εξωτερικό.

Ο κ. Γιάννης Σανιδιώτης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της KLEEMANN, εταιρίας που παράγει συστήματα ανελκυστήρων και εξάγει το 90% της παραγωγής της σε άνω από 100 χώρες, έκανε την εισήγηση του με θέμα: "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ, Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ KLEEMANN".  

Ο κ. Χριστόδουλος Ράντης, Εμπορικός Διευθυντής της MILKPLAN, εταιρίας που κατασκευάζει συστήματα οργάνωσης και εξοπλισμού κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, έκανε την εισήγηση με θέμα: "ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ MILKPLAN".

Ακολούθησε συζήτηση με το συντονισμό του κ. Ρήγα Τζελέπογλου, Πρόεδρου του Κολεγίου. 

-

ICBS Web TV

Επισκεφθείτε το Διαδικτυακό Κανάλι της ICBS και δείτε τα video και τις φωτογραφίες των εκδηλώσεων του.

Κοινωνική Δικτύωση

Επισκεφθείτε τη σελίδα του ICBS στο Facebook για να ενημερώνεστε συνεχώς.

Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας

Αθήνα: +30 210 2114671
Θεσσαλονίκη: +30 2310 698598
Λάρισα: +30 2410 671177