Αρχική  > Bachelors  > Απόψεις Σπουδαστών & Αποφοίτων ΒΑ

Απόψεις Σπουδαστών & Αποφοίτων ΒΑ

Γιώργος Σίσκος – Καλύτερη Επίδοση στα προπτυχιακά τμήματα "Τάξης 2013", BA (Hons) in Marketing, Communications & Public Relations στο ICBS Thessaloniki Business College
Tέσσερα χρόνια σπουδών στην ICBS έφτασαν στο τέλος τους. Πρώτα από όλα θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που χωρίς αυτούς, πιθανόν να μην βρισκόμουν εδώ και σίγουρα όχι στην πρωτιά. Ευχαριστώ ιδιαίτερα λοιπόν, τον κύριο Βαθιώτη Κωνσταντίνο και την κυρία Ζάχου Γεωργία για την έμπνευση που μου μετέδωσαν για το Μάρκετινγκ, την ορθή καθοδήγηση και τις γνώσεις τους. Μέσα στα τελευταία τέσσερα χρόνια της ζωής μου παρατήρησα τον εαυτό μου αλλά και τους συσπουδαστές μου να αλλάζουν κατευθύνσεις στις επιλογές τους, να βρίσκουν αυτό που τους ταιριάζει, να ωριμάζουν και να μαθαίνουν. Όλα αυτά έγιναν πραγματικότητα μέσα από τον τρόπο λειτουργίας και τη στήριξη αυτής της σχολής. Είμαι πολύ χαρούμενος πλέον να μας βλέπω όλους πτυχιούχους και θα ήθελα για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω το σύνολο της σχολής και το προσωπικό της. Σας ευχαριστώ.

Σμέη Ειρήνη – Απόφοιτη "Τάξης 2013" του BA (Hons) in Marketing, Communications & Public Relations
Το Bachelor στο μάρκετινγκ και τις δημόσιεςς σχέσεις που απέκτησα από το ICBS, με βοήθησε να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου ώστε να μπορώ να καταλαβαίνω καλύτερα τους πελάτες μου, να διαχειρίζομαι με μεγαλύτερη ευκολία την επιχείρηση μου και να μπορώ να κατανοώ τις ανάγκες της αγοράς. Το πρόγραμμα σπουδών ήταν υψηλής ποιότητας, από άρτια καταρτισμένους καθηγητές, οι οποίοι ήταν πάντα στο πλάι μου και με βοήθησαν να επιτύχω τους στόχους μου προσφέροντας μου πάντα το κάτι παραπάνω.

Δεμένικου Ελισάβετ – Απόφοιτη "Τάξης 2013" του BA (Hons) in Accounting and Finance
Αποφάσισα να σπουδάσω χρηματοοικονομικά σε μια εποχή που παντού βούιζαν τα λόγια οικονομική κρίση και η επαγγελματική αβεβαιότητα ήταν ιδιαίτερα υψηλή. Το ICBS μου έδωσε την δυνατότητα να κατανοήσω τις δυνάμεις της οικονομίας καθώς και να αντεπεξέλθω στην επαγγελματική αβεβαιότητα . Το τετραετές πρόγραμμα του ήταν από τα καλύτερα στην Ελλάδα, ευέλικτο, κατανοητό και αναγνωρισμένο χωρίς να χρειάζεται φοίτηση στο εξωτερικό . Οι καθηγητές ήταν εκεί για να με στηρίξουν σε όλη την διάρκεια της φοίτησης, μου πρόσφεραν καλό επίπεδο σπουδών και μου μεταβίβασαν ανεκτίμητη εμπειρία . Οι σπουδές στο ICBS ήταν από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρα και τώρα είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω την ζωή πλήρως εξοπλισμένη.
Γεωργιάδου Μαρία – Απόφοιτη "Τάξης 2013" του ΒΑ(Hons) in Accounting and Finance
Η φοιτητική μας ζωή έφτασε στο τέλος της. Μετά από 4 δημιουργικά και γεμάτα γνώση χρόνια, αποχαιρετούμε το κολέγιο ICBS. Θα ήθελα να εκφράσω ένα θερμό ευχαριστώ στους καθηγητές μας, Δρ. Δ. Μυλωνά, Κ. Παντελίδη, όπως και στους καθηγητές που μας είχαν τα πρώτα χρόνια στη σχολή, που πέρα απ' όλη την πολύτιμη γνώση που μας μεταλαμπαδεύσαν, βρίσκονταν πάντα στο πλευρό μας. Εύχομαι να συνεχίσουν με την ίδια επιτυχία το έργο τους και στους συναδέλφους καλή σταδιοδρομία!

Καρακούση Αναστασία – Απόφοιτη "Τάξης 2013" του BA (Hons) in Accounting and Finance
Η σχολή αποτέλεσε ένα μαθησιακό ταξίδι, με συνοδοιπόρους τους συμφοιτητές και οδηγούς αξιόλογους καθηγητές με διάθεση να μεταδώσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Πολύτιμη βοήθεια για να χαράξει καθένας μας ένα μονοπάτι βασισμένο όχι αποκλειστικά στην στείρα επιστημονική κατάρτιση, αλλά βασισμένο, κυρίως, σε ηθικές αξίες. Μια διαδρομή πολλές φορές κοπιαστική που όμως αξίζει μέχρι το τέλος της.    

  Νεδέλκου Μαρίσσα-Λαβίνια – Απόφοιτη "Τάξης 2013" του BA (Hons) in Accounting and Finance
Κατά τη διάρκεια της φοίτησής μου στο ICBS - Κingston University είχα μια άριστη ακαδημαϊκή υποστήριξη και καθοδήγηση. Σε αυτό συντέλεσε η δομημένη διδακτέα ύλη με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργήσει μια σταθερή βάση και σταδιακή δόμηση των γνώσεών μας. Επιπρόσθετα, τα μαθήματα ήταν σχεδιασμένα, ώστε να προσφέρουν γνώσεις για σύγχρονα θέματα που αφορούν την οικονομία, με έμφαση στη πρακτική εξάσκηση. Παράλληλα, το μικρό μέγεθος των τμημάτων έκανε την διαδικασία της μάθησης ευκολότερη και διαδραστική. Τέλος, σημαντική υπήρξε φυσικά η συμβολή των καθηγητών, οι οποίοι υπήρξαν πάντα πρόθυμοι να μας βοηθήσουν και να μας συμβουλέψουν, αρωγοί στην προσπάθειά μας να εμπλουτίσουμε και να διευρύνουμε τις γνώσεις μας αλλά και να ενισχύσουμε την κριτική μας ικανότητα.
  Παντελίδου Σοφία – Απόφοιτη "Τάξης 2013" του BA (Hons) in Accounting and Finance
Ο τομέας που από μικρό παιδί ονειρευόμουν να εργαστώ όταν μεγαλώσω, ήταν οι οικονομικές επιστήμες. Όταν λοιπόν έφτασε η ώρα να επιλέξω την σχολή που θα έκανε το όνειρό μου πραγματικότητα, όλα οδηγούσαν στο ICBS Business College,  διότι  το ICBS αποτελεί ένα από τα κορυφαία κολέγια της Ελλάδος, συνεργάζεται με το Kingston University, London, έχει καλή φήμη και οι απόφοιτοί του είναι περιζήτητοι στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις. Όταν άρχισε ο κύκλος σπουδών Bachelor in Accounting & Finance δεν μπορούσα να φανταστώ τις γνώσεις & εμπειρίες που θα μου προσέφερε 4 χρόνια μετά Για τις  γνώσεις & τις εμπειρίες αυτές, πρωταρχικό ρόλο έπαιξαν οι καθηγητές  που είναι άρτια εκπαιδευμένοι, με πολυετή εμπειρία και πληθώρα γνώσεων αλλά και τα  κατάλληλα διαμορφωμένα βιβλία μου, που μου δίνουν μέχρι και τώρα γερά θεμέλια για να συνεχίσω την προσπάθειά μου με μεγαλύτερο σθένος.    
  Σούφη Ελισάβετ – Απόφοιτη "Τάξης 2013" του BA (Hons) in Accounting and Finance
Ένα μεγάλο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Πριν από 3 χρόνια αποφάσισα να φοιτήσω στο ICBS, για να πραγματοποιήσω τους στόχους και τα όνειρα μου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, έλαβα σημαντικές γνώσεις και καλλιέργησα ικανότητες και δεξιότητες απαραίτητες για μια επαγγελματική επιτυχία. Ευχαριστώ θερμά την οικογένεια μου για την ευκαιρία που μου έδωσαν, καθώς και όλο το προσωπικό του ICBS και τους καθηγητές για την έμπρακτη υποστήριξη τους, την πολύτιμη βοήθεια τους και την συνεχή καθοδήγηση τους.
  Ταγταλενίδου Μαγδαληνή – Απόφοιτη "Τάξης 2013" του BA (Hons) in Accounting and Finance
Η μάθηση αποτελεί μια διαδικασία ανακάλυψης που συντελεί σημαντικά στη βελτίωση της υπάρχουσας εμπειρίας. Έτσι η φοίτηση μου στη σχολή επίδρασε θετικά στην εξέλιξη της εργασιακής μου εμπειρίας, ευρύνοντας την ικανότητα του μυαλού μου να εξελίσσεται και να ελίσσεται με αποτέλεσμα τόσο τα επαγγελματικά προβλήματα όσο και αυτά της καθημερινότητας να αντιμετωπίζονται μέσα από νέες ιδέες και λύσεις.
  Χατζοπούλου Νικολέτα – Απόφοιτη "Τάξης 2013" του BA (Hons) in Accounting and Finance
Διαλέγοντας να σπουδάσω στο χρηματοοικονομικό τμήμα του ICBS College ήταν μία από τις καλύτερες αποφάσεις που έλαβα. Έχοντας συνηθίσει στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα εξεπλάγην ευχάριστα από την ποιότητα που βρήκα στα προγράμματα του ICBS College. Το κολέγιο μου έδωσε τα κατάλληλα εργαλεία και με εφοδίασε με τις κατάλληλες δεξιότητες που είναι απαραίτητες τόσο για την περαιτέρω εκπαίδευση όσο και για τη σταδιοδρομία μου.
  Κερδεμελίδης Χαράλαμπος – Απόφοιτος "Τάξης 2013" του BSc (Hons) in Business Computing
Μέσα σε αυτά τα 4 χρόνια που πέρασα στο ICBS συνειδητοποίησα πως πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό σύστημα εκπαίδευσης, υψηλού επιπέδου, απολύτως άρτια δομημένο έχοντας ως στόχο να διευρύνει τους ορίζοντες και τον τρόπο σκέψης των σπουδαστών. Οι καθηγητές, και ιδιαίτερα ο κύριος Σταμούλης, ήταν πάντα δίπλα μας πρόθυμοι να μας μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους όσο αναφορά τόσο το θεωρητικό επίπεδο όσο και το πραγματικό περιβάλλον των επιχειρήσεων.  Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την ηθική και οικονομική υποστήριξη και τους καθηγητές για τα εφόδια που μας προσέφεραν ώστε να είμαστε άριστα καταρτισμένοι στον επαγγελματικό μέλλον που έπεται..
-

ICBS Web TV

Επισκεφθείτε το Διαδικτυακό Κανάλι της ICBS και δείτε τα video και τις φωτογραφίες των εκδηλώσεων του.

Κοινωνική Δικτύωση

Επισκεφθείτε τη σελίδα του ICBS στο Facebook για να ενημερώνεστε συνεχώς.

Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας

Αθήνα: +30 210 2114671
Θεσσαλονίκη: +30 2310 698598
Λάρισα: +30 2410 671177